Назад

Як провести крутий захід для айтівців: кейс Sempro Club

Опубліковано 13 Тра 2023
Недавнє

Привіт, мене звати Настя Ляшко і я СЕО української продуктової IT-компанії TRIONIKA, а також крутої спільноти Sempro. Спеціалісти нашої компанії, що займаються залученням клієнтів — це фахівці зі SEO, аффіліат-менеджери, медіа-байєри, маркетологи. Це люди, які прагнуть постійного навчання, натхнення та оновлення знань про ринки, на яких працюють. 10 років тому ми шукали однодумців на форумах, в спілках чи закритих групах. Українська спільнота “цифрових” спеціалістів активно формувалася. Тоді нам в голову прийшла ідея створити ідеальне місце, де б всі, залучені в онлайн-бізнес, відчували себе як риба у воді, могли бачитись та знайомитись, ділитись своїм досвідом та прокачувати ринок. 

Так, дев’ять років тому з’явився особливий продукт — Sempro — ком’юніті для всіх представників SEO&Affiliate індустрії. За ці дев’ять років ми робили офлайн-конференції, лекції, благодійні заходи та вечірки. У нас виступило більш ніж 250 спікерів, а події відвідало майже 9 000 учасників.  Здається, ми бачили все. Кожен раз — нові виклики. І тому можемо поділитись своїми міркуваннями та досвідом, як зробити так, щоб розвиваючий захід був цікавим та популярним.

Пять правил крутого івенту для айтівців та діджитальників

Отже, що ми засвоїли з власного досвіду? Для крутого заходу необхідні: 

Актуальна тема

Ніщо так не зацікавить учасників, як правильна тема і сильні спікери. Саме експерти, успішні та відомі практики, можуть забезпечити повну посадку в залі. Так, наприклад, на конференції 2021 року у нас в гостях був шотландський експерт з пошукового маркетингу Jason Barnard (CEO Kalicube, The Brand SERP Guy) і це був дуже цінний досвід для гостей.

MUST HAVE SEMPRO — передусім якісний контент. Крім топів з SEO & Affiliate індустрії, наша команда завжди запрошує крутих практиків, які виступають вперше, маючи ексклюзивні напрацювання. Не менш важливо, аби спікери були готові до дискусій з нашими гостями й допомагали ловити інсайти тим, хто за ними прийшов.

Якісний нетворкінг

Ми віддаємо перевагу офлайн-подіям, оскільки нетворкінг — це основна фішка SEMPRO. Тут збираються давні друзі та нові учасники, ком’юніті розвивається та розширюється. До повномасштабної війни в Україні у нас було близько 30% гостей з-за кордону, що традиційно кожен рік відвідували столицю. Це справжнє свято для нас і наших гостей.

Сильні партнери

Це надзвичайно важлива складова успіху. Завдяки нашим партнерам ми можемо створювати ще більше можливостей для гостей, піднімати планку вище з кожним наступним заходом. Ми співпрацювали з Parimatch, PinUp, Cosmolot, Favbet, SlotsSity, PDL-Profit та з багатьма іншими брендами. Немає нічого ціннішого, ніж довіра в парнерстві. Ми розуміємо свою відповідальність і весь час працюємо над створенням win-win рішень.

Разом ми досягаємо неперевершених результатів від івентів, підсилюючи комунікацію між усіма учасниками, створюючи цінності для всієї спільноти однодумців.

Крута локація

Я обожнюю масштабні конференції, мітапи та вечірки в найкращих місцях Києва: Parkovy, ArtHall D12, Kureni, Creative State, Mayachok Event Hall та інші.

SEMPRO — це про настрій. Естетика, сучасність та зручність локації грають в цьому важливу роль. Ми знаємо, що потрібно детально планувати не лише освітню частину, а й інтерактив для аудиторії. Ми приділяємо особливу увагу зонуванню локації, технічно оснащуємо.

SEMPRO — це насамперед про турботу і бажання зробити не стільки гучний чи масовий івент, скільки такий, від якого отримають користь та задоволення абсолютно всі гості. 

Унікальність події

Що цікавіший формат заходу ви придумаєте, тим більший інтерес викличете до нього. Ніхто не любить платити кошти за те, що було вчора. Ми завжди прагнемо здивувати (звісно в хорошому сенсі 🙂 нашу аудиторію та надихнути перейти до дій, щойно гості залишать залу.

Саме тому досвідчені експерти, нові локації, нетрадиційні формати, цікаві колаборації, інтерактивні зони — є запорукою успішної реалізації івенту і позитивного фідбеку. Але краще один раз побачити, ніж сто разів прочитати, тому ділимось з вами найкращими моментами Unbreakable Party, який ми нещодавно проводили в Києві!

За останні півтора року великого значення набула благодійна частина заходу. Саме доброчинність допомагає нам, організаторам, і нашим гостям відчути свою причетність до майбутньої Перемоги, а також віддячити нашим Захисникам та Захисницям за те, що ми у відносній безпеці, маємо змогу продовжувати жити й працювати в Україні.

Ми постійно співпрацюємо з благодійним фондом «Допомогатор», який займається допомогою військовим в гарячих точках. За останні півроку разом з нашими гостями було зібрано та передано до фонду понад 500 000 гривень на прилад нічного бачення, автомобіль для військових, зігріваючий одяг та багато іншого обладнання для 53, 57, 72, 115 та 128-ої бригад.

SEMPRO для мене та моєї команди – це душа, це місце сили та збору однодумців. Тут тебе розуміють з півслова, тут ти відриваєшся і усвідомлюєш МАСШТАБ І ЯКІСТЬ нашого ком’юніті! 

Наша згуртованість та взаємопідтримка допомагає забезпечувати економічний розвиток учасників та ринку загалом. А це запорука міцного тилу для Героїв та майбутнього для Неньки України. До зустрічі на SEMPRO!

*Спеціально для Speka.media